Save the date(s)! Zet 19,20,21 én 22 april alvast in de agenda. Want dan is het de Week van het Duurzaam Erfgoed! Dit jaar geen eendaags congres op locatie, maar een hele week vol digitale, duurzame erfgoed-inspiratie. We wisselen met elkaar kennis uit, leggen verbindingen en doen inspiratie op.

• Bezoek via video’s duurzame erfgoedlocaties door het hele land.
• Ga in gesprek met andere professionals tijdens interactieve werksessies.
• Schroef uw kennis op in een training of webinar
• Laat u inspireren tijdens een van de lunchlezingen.

Duurzaam Erfgoed Talkshow
Op 22 april sluiten we de week gezamenlijk af met een interactieve talkshow, live uitgezonden vanuit Sugarcity. Blik samen met ons terug op de hoogtepunten van afgelopen jaar en laat je inspireren door onze tafelgasten die onder leiding van onze directeur Suze Gehem elkaar aan de tand voelen rond onze gezamenlijke missie: erfgoed met duurzame toekomst!

Weekprogramma
De komende tijd maken we meer bekend over het programma. We kunnen alvast verklappen dat het een afwisselende week wordt. Stel je eigen programma samen: ga maandag bijvoorbeeld naar de lunchlezing, volg woensdag een werksessie en bekijk donderdag de talkshow. De keuze is aan jou!

Volg de Week van het Duurzaam Erfgoed
Blok snel deze week in uw agenda en meld u aan voor onze mailing lijst met alle informatie. Of volg ons op Linkedin en kijk regelmatig op www.duurzaamerfgoed.nl. Zo blijft u op de hoogte van het programma en het laatste nieuws over De Week van het Duurzaam Erfgoed.

Doe mee!
De week van het Duurzaam Erfgoed maken we samen. Daarom nodigen wij jou uit om ook bij te dragen. Heb je een innovatief idee of project wat in de schijnwerpers moet staan deze week? Klim dan woensdag op de ‘Duurzame Zeepkist’. Stuur uiterlijk vrijdag 26 maart een pitch (maximaal 1 A4) in naar week@duurzaamerfgoed.nl. De organisatie zal uit de inzendingen zes inspirerende pitches selecteren.

Recente berichten